Welkom op de site van Hans Dekkers uit Hedikhuizen.

Al jaren is Hans te vinden op het erepodium der kampioenen, bij zowel voorheen in de CCG 9, als met de nieuwe indelingen in 2010 in regio 4, als bij Afd. 7 Midden Nederland.
Ook bij ‘De Fondclub Utrecht' is hij een moeilijk te kloppen man.
Vele malen per jaar is zijn naam te zien op SBS6 Teletekst pag. 861.

Hoe het begon.

 

Hans werd in 1943 geboren in Waalwijk. Hij groeide op met een grote liefde voor de natuur. Hij heeft door de jaren heen allerlei dieren gehad, zoals vogels, honden, eekhoorntjes en een geit. Gezien de vader van Hans veel viste, wilde Hans dat ook wel eens proberen. Zo ontstond er een nieuwe hobby.
Dat Hans een zeer gedreven persoon is die zich altijd voor 100% inzet blijkt uit het feit dat hij zo'n 35 jaar geleden een fanatiek wedstrijdvisser was.
Diverse keren plaatste hij zich in Waalwijk en omgeving aan de allerhoogste top. Bij de voorselectie wedstrijden van Brabant en Limburg klasseerde Hans zich meermalen bij de eerste 25 waardoor hij ook doorging naar de Nederlandse Kampioenschappen. Ook hier zat hij weer bij de top. Een 13 plaats van Nederland werd hier behaald.

Als fervent wedstrijdvisser ging Hans regelmatig naar Jan Hamers, een duivenmelker uit de buurt, om duivenpoep te halen. Dat kon hij dan mooi door zijn visvoer doen. Hans besloot eens een keer bij Jan te gaan kijken als de duiven van een vlucht thuiskwamen. Hans ging zich meer en meer voor deze sport interesseren en zo kwam er een hok(je) een paar duiven enz.
Dit alles toont aan dat Hans Dekkers een aangeboren feeling heeft voor dieren en de omgang hiermee.
Op deze website leest u alle ins en outs over Hans en zijn duiven!

e-mail: info@hans-dekkers.nl
tel.nr. 0416-664200